woensdag 15 december 2010

Begroting akkoord!



Goed nieuws speeltuinfans! Via een tweet van @jeroenvanspeijk (D66) vernamen wij dat de stadsdeelbegroting er 'door' is. Inclusief geld met als bestemming Theo van Goghpark. Ten minste, daar gaan wij wel van uit.

We kunnen dus verder! In dat kader hebben we aanstaande maandag een afspraak op het stadsdeel. We zullen hier nader gaan kennismaken met de projectleider die verantwoordelijk is voor de realisatie van ons initiatief.

Onze insteek is en blijft om in nauwe samenwerking met bewoners, instanties en andere belanghebbenden (zowel volwassenen als kids) te komen tot een ontwerp dat het park waardig is. In overleg met het stadsdeel willen we op een transparante manier tot beslissingen komen.

Oproep
We willen daarom iedereen graag de kans geven om ons een vraag, opmerking of idee mee te geven, zodat we dit maandag kunnen bespreken. Een kort verslag volgt volgende week.

Reageren kan via:

@speelparkijburg
speelparkijburg@gmail.com

2 opmerkingen:

  1. e @Nutmeg girl goede vraag... Daarom gaan we volgende week naar het stadsdeelkantoor. Het antwoord krijg je vervolgens via dit blog!

    BeantwoordenVerwijderen