woensdag 27 januari 2010

Daadkracht in de deelraad: we kunnen door!

Het was een mooie avond, gisteravond. Niet alleen is de deelraad het met ons eens dat er snel een grote speeltuin moet komen, er is nu zelfs vast een budget van anderhalve ton voor gereserveerd.


...lekker snel verder
Wel zo handig, want met alleen een plek kom je er natuurlijk niet. De vraag is nu dus niet meer óf de speeltuin er komt, maar wáár die komt. En omdat er nu al geld voor bestemd is, hoeven we daar straks niet meer over te vergaderen. Dat scheelt.


What's next?
De eerstvolgende stap? Het vinden van de perfecte locatie. Naast de door de commissie fysiek voorgestelde kandidaat-plekken Van Goghpark en Rieteiland-Oost, besloot de raad ook een derde alternatief te willen onderzoeken, met name het Diemerpark.


Goed gedaan!

Het stadsdeel heeft hiermee daadkracht getoond, en dat vinden wij klasse. Hoe het nu verder gaat, lees je natuurlijk op dit blog. In the meantime bedanken we politici, boeren, burgers en buitenlui voor de inzet. En allemaal gefeliciteerd!

3 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ge. wel. Dig. Een fantastisch initiatief en dito uitkomst. 150K budget, daar kan je wat mee. Volgens mij is het Diemerpark het meest geschikt. Als men daar kan graven om sportvelden aan te leggen, kan er volgens mij ook een speeltuin worden gerealiseerd. Maar de kinderen zijn de grote winnaar, zij verdienen zo'n plek. Alle initiatiefnemers + stadsdeel, dank dank.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Alexander jij ook bedankt voor je reactie!

    BeantwoordenVerwijderen